Plan jouw afspraak in

Onderhoud of herstelling

Heb je een kapotte fiets of nood aan een nazicht en wil je een reparatie toevoegen aan onze planning? Dat kan! Via onze online planner kan jij je fiets inplannen zonder te bellen of te mailen. Jij kiest wanneer je hem wil laten herstellen of een check-up wil laten doen. Via onderstaande link kan je jouw fiets toevoegen aan onze planning.

www.fietsonderhoud.be

Aankoop/leasing nieuwe fiets

Wil jij een nieuwe fiets aankopen? We passen de COVID-19-richtlijnen toe, daarom werken we hiervoor op afspraak. Zo kunnen we voor jou de beste keuze zoeken, in een veilige omgeving.

www.olcayopafspraak.be

Optimale dienstverlening 

Ook Olcay gaat mee met de onlinemogelijkheden voor een verbeterde en snellere service. Met deze reparatietool hopen wij de klant te verwennen met een optimale en gemakkelijke service. Hierbij krijgt u de keuze jouw fiets in te plannen voor herstel en/of onderhoud wanneer het jou uitkomt.

De nauwkeurige planning geeft niet alleen ons maar ook u een overzicht van de tijdspanne en agenda. Omdat we streven naar een hoger niveau in onze dienstverlening, is deze tool sinds heden ter beschikking gesteld voor jullie.